فرهنگ نیوز:مشکل آنها اغلب این است که به طور ناخواسته کارهایی می کنند تا حرف هایی میزنند که باعث می شود مدیرانشان فکرکنند چه آدم های بی کفایت،بی تجربه و ناکارآمدی هستند؛مواردی که هیچ مدیری دوست ندارد در کارمند خود ببیند.
از انجام کارهای زير پرهیز کنید:
۱.«تقصیر من نبود»:حتی اگر واقعا مشکل پیش آمده تقصیر شما نبوده است،این جمله را به زبان نیاورید زیرا شما را همچون یک بچه شش ساله نشان میدهد.بزرگترها همیشه مسوولیت کارهای خود را به عهده می گیرند و برای حل مشکلات به دنبال راه چاره هستند.مدیران همیشه دوست دارند کارمندان بخشی از راهکار باشند،به ویژه زمانیکه که خودشان مشکلی را به وجود آورده اند.
۲.«این وظیفه من نیست»:کار شما فقط محدود به مواردی نیست که در قرارداد ذکر شده است.وقتی مدیری از شما میخواهد تا کاری را انجام دهید،انجام آن وظیفه شماست.اگر جلوی مدیرخود از قبول آن کار سربازبزنید،به نظر او کودک،غیرمتعهد و بدون حس همکاری خواهید بود.
۳.«مشکل ارتباطی بوده است»:از آنجا که بیشتر مشاغل این روزها در رقابت تنگاتنگ با هم هستند،شرکتها اصولا برای افرادی که ارتباطات ضعیفی دارند،زیاد هزینه نمی کنند.مدیرهای مختلف نیازهای اطلاعاتی مختلفی نیز دارند،بنابراین ببینید مدیر شما جزو کدام دسته است و به همان ترتیب رفتار کنید.داشتن ارتباطات خوب برای موفقیت یک شرکت،یک مدیر وحتی شغل کارمند بسیار ضروری است.
۴.«نمی توانم آقا/خانم X را تحمل کنم»: مدیرها بدشان می آید تا وقت ارزشمند خود را به جای تمرکز روی کارهای مهم،روی مشاجره کارمندان و اختلاف های آنها صرف کنند و اصولا دوست ندارند وقتی دو نفر نمی توانند به طور حرفه ای مشکلات خود را حل کنند،آن را به بخش منابع انسانی بکشانند.آنها تمایل دارند تا کارمندان احساس مسوولیت داشته باشند و همچون آدم های بزرگ با هم رفتار کنند.
۵.«من حالم خوب نیست»:اگر واقعا بیمار شده اید و نمی توانید کار کنید،مشکلی نیست اما اگر به دروغ خود را به بیماری زده اید،اگر مدیرتان به این مساله پی ببرد بسیار برای شما گران تمام خواهد شد.
۶.«خیلی کم یا خیلی زیاد»:کارمندان اصولا خیلی به خود زحمت نمی دهند تا بپرسند کی و چگونه مدیر میخواهد آنها را ببیند و ممکن است با اطلاعات ضروری که مدیر نیاز به شنیدنشان دارد،بی خیال در جای خود بنشینند یا با مسایل خیلی ساده و پیش پا افتاده باعث عصبانیت او شوند.
۷.«شکوه و شکایت کردن»:وقتی از کارمندان خواسته می شود تا بیشتر کار کنند،بیشتر آنها از این مساله شکایت می کنند.اما از آنجا که مشکلات شرکت برای همه یک پیامد دارد، این شکایت ها در واقع باعث رنجش و عصبانیت مدیران می شود زیرا آنها خودشان به اندازه کافی خسته و ناراحت هستند.شما باید زمان خود را برای یافتن راهکارها صرف کنید.همیشه به یاد داشته باشید برای هر موقعیت شغلی دست کم ۵ نفر آماده به خدمت هستند.شاید مدیر شما حوصله تحمل شکایت های شما را نداشته باشد!
۸.«من تقاضای افزایش حقوق دارم»: این وظیفه مدیر شما نیست تا نیازهای مالی شما را برطرف،صورت حسابهای شما را پرداخت کند یا هزینه سفرتان را بپردازد.شما با توجه به کاری که انجام می دهید حقوق دریافت می کنید.اگر تقاضای افزایش حقوق دارید،این را با کارهای خود نشان بدهید و به جای درخواست یکطرفه،رو در رو با مدیرتان صحبت کنید.
۹.«من استعفا می دهم اگر...»:هیچ گاه مدیر خود را تهدید به استعفا نکنید زیرا ممکن است احترام خود را پیش مدیر و حتی کار خود را از دست بدهید.
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2